DIGITIS

O NAS

Z učinkovito digitalno strategijo so postavljeni temelji za izvedbo nadaljnjih ukrepov digitalne transformacije.

DIGITIS združuje priznane strokovnjake s področij poslovnih ved, strateškega načrtovanja, informacijskih tehnologij, ki se že vrsto let ukvarjajo z analiziranjem podjetij na najrazličnejših področjih njihovega delovanja, s ciljem prepoznavanja konkurenčno uspešnih poslovnih modelov, v zadnjem obdobju s poudarkom na digitalni zrelosti podjetij in implementiranju poti v digitalizacijo.

Pri tem je pri oceni stanja uporabljena SWOT analiza kot osnovni pristop, kazalniki so prilagojeni značilnostim posamičnega podjetja. Namen ocene stanje je podjetjem pomagati k razumevanju stopnje njihove digitalne zrelosti in na podlagi rezultatov analize podati priporočila za nadaljnje ukrepe s ciljem doseganja višje stopnje digitalne zrelosti, kot je obstoječe stanje.

V skladu s tem je ocena stanja ter ciljno stanje na področju digitalizacije osnovno izhodišče za definiranje aktivnosti za zapiranje vrzeli med trenutnimi in potrebnimi digitalnimi zmožnostmi. Na osnovi analize obstoječih kompetenc in prihodnjih potreb se opredelijo razvojne zmožnosti pri uvedbi digitalizacije v podjetju. Osredotočamo se na dodano vrednost za podjetja, ki jih vpeljemo v kakovostno in pametno digitalizacijo s ciljem izboljšanja produktivnosti, učinkovitosti in konkurenčnosti ter kibernetske varnosti.

Digitis podjetja podpre in usmerja pri oblikovanju in uvajanju strategije za digitalno transformacijo, ki je že vrsto let bistveni element pri definiranju uspešnih poslovnih strategij podjetij. Gre za uvedbo celovitih rešitev, ki postopno digitalizirajo in avtomatizirajo ključne poslovne procese v takem okvirju, ki najbolj ustreza dejavnosti, velikosti, razvitosti in potrebam podjetja. Izkušeni strokovnjaki podjetja Digitis pospeši digitalizacijo v podjetjih, ki bistveno hitreje prehajajo na elektronsko poslovanje. Sestavni del strategije je tudi načrtno vključevanje in usposabljanje kadrov za pridobivanje izboljšanih kompetenc v povezavi z digitalizacijo in širjenje digitalne kulture v podjetju.

Digitis svetovanje

Rezervirajte svoj termin svetovanja.
 

Področja digitalne transformacije

V okviru digitalnih strategij in usposabljanj za dvig digitalnih kompetenc so obravnavane naslednje teme, ki so ključnega pomena za podjetja na poti do digitalne transformacije:

Učinkovita uporaba digitalnih tehnologij

Digitalni poslovni modeli

Digitalizacija
procesov

Digitalna izkušnja kupca

Digitalna interakcija z dobavitelji

Prisotnost
na spletu

Digitalni
marketing

Mobilne
rešitve

Avtomatizacija in robotizacija

Kibernetska
varnost

Industrija 4.0

Industrija 5.0

Se bi radi udeležili usposabanj?

Prijavite se na enega od terminov!

Kako lahko sodelujemo?

Delujemo na različne načine. Izberite vam najprimernejšega.

PO
POVPRAŠEVANJU

Smo vam na razpolago, ko potrebujete našo strokovno rešitev ali mnenje samo takrat, ko to resnično potrebujete.

VAŠ STALNI SVETOVALEC

Prevzemamo vlogo projektnih vodij ali sodelavcev v poslovnem
in finančnem managementu.

PROJEKTNO SODELOVANJE

Prevzemamo vlogo projektnih vodij ali sodelavcev v poslovnem
in finančnem managementu.

PAKET MPC 24

Na voljo smo z dnevno strokovno podporo, ko jo potrebujete, na vaša vprašanja prejmete informacijo v roku 24 ur.